مربیگری از راه دور، چگونه کار می کند و چرا پررونق است؟
فهرست مطالب
کوچینگ از راه دور، چگونه کار می کند و چرا پررونق است؟
مربیگری و کوچینگ از راه دور در طول همه گیری شتاب گرفت زیرا بسیاری از شرکت ها برای رشد کار خانگی به پشتیبانی دیجیتال روی آوردند. اگرچه کوچینگ از راه دور قبلاً وجود داشته است، مطالعه کوچینگ جهانی ICF در سال 2020 نشان می دهد که اکثر مربیان از مارس 2020 (74٪) استفاده خود را از پلتفرم های صوتی و تصویری افزایش داده اند. آیا مربیگری از راه دور می تواند کار کند؟ و اگر چنین است، چگونه؟
تاریخچه و تاثیر کوچینگ سنتی
کوچینگ کسب و کار یک رشته نسبتاً جدید است که در اواخر دهه 1960 شروع شد و تنها در دهه 1980 محبوب شد. پیشگامان این صنعت شامل سازمان هایی مانند Personnel Dimensions, Inc. و پس از آن افرادی مانند John Whitmore، Laura Whitworth و Thomas Leonard هستند.
مدلهای اولیه مربیگری مانند GROW و مدل Co-Active از آن زمان برای اثربخشی و محدودیتهایشان مورد مطالعه قرار گرفتهاند. قبل از جنبش فعلی برای دموکراتیک کردن کوچینگ حرفه ای (یعنی ارائه کوچینگ در تمام سطوح یک سازمان)، کوچینگ فقط برای مدیران اجرایی قابل دسترسی بود. در ادبیات اوایل دهه 2000، کوچینگ به این صورت تعریف شده است: “یک رابطه کوتاه مدت بین یک رهبر و یک مشاور (داخل یا خارج از سازمان) پس از اجرا”.
اگرچه تحقیقات کمی در مورد بازگشت سرمایه مربیگری در دهههای 70 و 80 انجام شد، مطالعهای که در سال 2001 توسط منچستر ریویو منتشر شد، نتایج مثبتی را نشان میدهد. در این گزارش آمده است: “…هنگام محاسبه محافظه کارانه ROI (برای 43 شرکت کننده ای که آن را برآورد کردند)، به طور متوسط نزدیک به 100000 دلار یا 5.7 برابر سرمایه گذاری اولیه در مربیگری بود.” آیا یافته های مشابهی برای خدمات مربیگری از راه دور امروزی وجود دارد؟
چرا کوچینگ از راه دور، خوب کار می کند؟
یک مطالعه در سال 2011 نشان داد که هنگام مقایسه مربیگری حضوری و مربیگری از راه دور، تفاوت معناداری در ایجاد رابطه و یافتن راه حل وجود ندارد. تحقیقات نشان میدهد که کوچینگ از راه دور میتواند برای سازمانها مفید باشد زیرا رفاه کارکنان را افزایش میدهد، حس هدفمندی آنها را تقویت میکند، تعامل را بهبود میبخشد و تاثیر یادگیری مجازی را افزایش میدهد، از جمله مزایای دیگر. بنابراین بله، مربیگری از راه دور قطعا می تواند کارساز باشد. اینطوری کار می کند.
مربیگری از راه دور بر سلامت روان و رفاه روانی تأثیر می گذارد
کوچینگ از راه دور یک ابزار قدرتمند نه تنها برای ارتقای پیشرفت شخصی، بلکه برای بهبود سلامت روان و رفاه کارکنان است. این امر به ویژه در محیط کاری ما به طور فزاینده ای توزیع می شود، که در آن استرس های جدید و متفاوتی وجود دارد، مهم است. دسترسی به یک کوچ به کارمندان اجازه می دهد تا در صورت نیاز از حمایت مورد نیاز خود برخوردار شوند.
مطالعات نشان می دهد که کوچینگ مجازی یک به یک می تواند با تقویت خودآگاهی و توانایی آنها در تنظیم احساسات، بهزیستی روانشناختی مربی را بهبود بخشد. با تشویق ارتباطات اجتماعی، کوچینگ یک به یک همچنین میتواند احساس انزوا را کاهش دهد – مشکلی که با همهگیری تشدید شده است.
کوچینگ از راه دور حس هدفمندی کارکنان را تقویت می کند
برای کارمندان، هدف می تواند با معنا بخشیدن به کار روزانه، رضایت شخصی ایجاد کند. خوشبختانه، دادههای CoachHub نشان میدهد که 91 درصد از کارمندانی که تحت مربیگری قرار گرفتهاند، بعد از کوچینگ دیجیتال، احساس هدف خود را افزایش دادهاند. کوچینگ می تواند به کارکنان کمک کند تا درک کنند که چگونه به یک سازمان کمک می کنند، که می تواند حس هدفمندی آنها را تقویت کند.
کوچینگ از راه دور تعامل کارکنان را بهبود می بخشد
در ژانویه 2021، مشارکت کارکنان 39 درصد بود، نسبت به 36 درصد سال قبل. اگرچه مشارکت کارکنان در دهه گذشته به آرامی افزایش یافته است، این به این معنی است که 61٪ از کارمندان درگیر نیستند یا به طور فعال از کار جدا می شوند. خوشبختانه، داده های تعمیم یافته نشان می دهد که مشارکت کارکنان به طور مثبت تحت تأثیر مربیگری از راه دور است. 96٪ از کاربران CoachHub تعامل را گزارش می کنند (در مقایسه با تنها 30٪ تعامل در سیستم عامل های یادگیری الکترونیکی فعلی).
مربیگری پیگیری یادگیری مجازی را افزایش می دهد
در مطالعه گارتنر در سال 2021 در مورد تأثیر یادگیری مجازی، محققان دریافتند که اگر کارمندان پس از آموزش نیز آموزش دریافت کنند، 1.5 برابر بیشتر احتمال دارد که مهارت های تازه آموخته شده را به کار ببرند. این به این دلیل است که کوچینگ کمک میکند تا مهارتهایی را که در غیر این صورت عمومیت میدهند، در متن قرار دهند.
مربیگری از راه دور چگونه کار می کند؟
در ساده ترین شکل خود، کوچینگ دیجیتال به مربی کمک می کند تا با حمایت یک کوچ بر چالش غلبه کند. عناصر مهم کوچینگ از راه دور ساختار لجستیکی، رویکرد فردی، همسویی بین مربی و تمرکز بر رشد و توسعه است. این چیزی است که مربیگری از راه دور می تواند به آن شبیه باشد.
-
ساختار مربیگری از راه دور
کوچینگ از راه دور بر جلسات مربیگری منظم یک به یک با یک مربی تجاری متمرکز است که از طریق ویدیو یا تلفن ارائه می شود. اگرچه هیچ تکرار استانداردی برای جلسات در صنعت وجود ندارد، بسیاری از روابط مربیگری به صورت دو هفتهای اتفاق میافتد. علاوه بر جلسات زنده، کوچینگ از راه دور میتواند شامل درسهای خرد نیز باشد – تمرینهایی که خارج از جلسات انجام میشوند، مانند: به عنوان مثال، خودارزیابی ها و یادداشت های روزانه – و همچنین پیام های متنی بین تماس های برنامه ریزی شده.
-
مربیان راه دور دارای گواهی
از آنجایی که هر کسی می تواند از نظر فنی خود را یک مربی خطاب کند، گواهینامه ها راه آسانی را برای مشتریان فراهم می کند تا بین گزینه های مختلف مربیگری از راه دور تفاوت قائل شوند. مهمترین سازمانهای صدور گواهینامه شامل i.a. فدراسیون بین المللی کوچینگ (ICF) و شورای مربیگری و مربیگری اروپا (EMCC).
گواهینامه های مربیگری نیز مفید هستند زیرا به کمیت تجربه مربی کمک می کنند. به عنوان مثال، تمام مربیان CoachHub حداقل 500 ساعت مربیگری را تکمیل کرده اند، بیش از شش سال تجربه رهبری دارند و عضو یک سازمان بزرگ هستند.
-
هماهنگی بین مربی و مربی
راه حلهای مربیگری دیجیتال از فناوری هوش مصنوعی برای مطابقت دادن مربیان با مناسبترین مربی استفاده میکنند. فرآیندهای تطبیق اغلب بر اساس عواملی مانند تخصص مربی، نیازهای فوری تجاری، موقعیت، بخش و الزامات صنعت و ترجیحات مربی است.
یک مطالعه نشان داد که رابطه مشتری و مربی می تواند از سبک های مکمل (مانند سبک رهبری، سبک یادگیری) و اعتبار حرفه ای مرتبط بهره مند شود. پس از اینکه سازمان انتخاب کرد چه کسی باید در فرآیند مربیگری شرکت کند، تحقیقات نشان میدهد که مرحله تطبیق چقدر میتواند ارزشمند باشد.
-
رویکرد فردی، مبتنی بر نظریه
بهترین کوچینگ از راه دور با توجه به نیازهای فردی هر مربی طراحی شده و بر اساس تحقیقات انجام شده است. بیشتر روابط کوچینگ شامل یک مرحله اولیه از تعیین هدف است که به دنبال آن مکالمه در مورد چالش ها یا شکست ها و بازتاب مداوم انجام می شود.
CoachHub از یک رویکرد جامع برای کوچینگ استفاده می کند که بر دو جنبه اصلی تمرکز دارد: توسعه به عنوان یک فرد و به عنوان یک رهبر. با این حال، مفاهیم کوچینگ بسته به مربی و راه حل کوچ دیجیتال متفاوت است.
-
پردازش، بازتاب و تغییر رفتار
صرف نظر از چارچوب خاص کوچینگ، هدف کلی کوچینگ از راه دور مشابه است: فراهم کردن فضایی برای پردازش و تأمل مربی و تحریک تغییرات رفتاری در سازمان. به عنوان مثال، اگر شرکتی بخواهد نیروی کار فراگیرتری ایجاد کند، کوچینگ دیجیتال می تواند به مربیان کمک کند تا بهتر به خود بازتاب دهند و از تعصبات ناخودآگاه خود آگاه شوند. این تغییرات رفتاری می تواند به احساس تعلق قوی تر و انصاف بیشتر در شرکت منجر شود.
-
رشد و توسعه
از آنجایی که فرآیند کوچینگ راه حل و هدف محور است، اندازه گیری جنبه مهمی از کوچینگ از راه دور است. مربیان اغلب پیشرفت خود را با نظارت بر پیشرفت خود به سمت اهداف و نقاط عطف تعریف شده دنبال می کنند. شرکتها اغلب تأثیر کوچینگ را از طریق نظرسنجیها و گروههای متمرکز برای ارزیابی مواردی مانند رفاه و مشارکت کارکنان اندازهگیری میکنند.
محققان خاطرنشان میکنند که «اگرچه بازگشت سرمایه مالی ممکن است معیاری جذاب برای برخی مدیران و سازمانها باشد، اما پیشنهاد میشود که چارچوبهایی مانند WBEF (چارچوب رفاه و تعامل) و دستیابی به هدف ممکن است معیاری بسیار جامعتر و معنادارتر از بازگشت سرمایه مالی باشد.
مربیگری از راه دور برای کارکنان در هر سطحی کار می کند
برخلاف نسخههای قبلی کوچینگ، کوچینگ از راه دور امروزی ابزاری نیست که صرفاً برای بهبود عملکرد ضعیف C-suite طراحی شده باشد. کوچینگ از راه دور ابزاری قدرتمند برای توسعه حرفه ای کارکنان در تمام سطوح یک سازمان است. به گفته فوربس، “کوچینگ مجازی به بسیاری کمک کرده است که در طول همه گیری زنده بمانند و پیشرفت کنند. اکنون دیگر بازگشتی وجود ندارد.”
مطالعات نشان می دهد که مربیگری از راه دور می تواند تأثیر مثبتی بر همه چیز از سلامت روانی و رفاه کارکنان گرفته تا ارتباطات بهتر بین تیم ها داشته باشد. روابط کوچینگ همچنین می تواند به ایجاد فضاهای امن از نظر روانی و تقویت فرهنگ سازمانی به طور کلی کمک کند.
کوچینگ از راه دور زمانی موفق است که فردی و متناسب با نیازهای خاص مربی باشد. و به ویژه هنگامی که توسط مربیان معتبر با استفاده از فناوری آسان برای استفاده تحویل داده می شود موفقیت آمیز است.
تحقیقات نشان می دهد که کوچینگ از راه دور تاثیر قابل توجهی دارد. کوچینگ از راه دور نه تنها هزینههای لجستیکی مرتبط با مربیگری سنتی (مانند سفر، رزرو اتاق) را به حداقل میرساند، بلکه انعطافپذیری بیشتری را برای مربیان ایجاد میکند و به رهبران سازمان خود اجازه میدهد تا کوچینگ را در مقیاس بزرگتر ارائه دهند.
دیدگاهتان را بنویسید